Scroll

Liman Yönetim Sistemleri

Liman Yönetim Sistemleri

Liman Otomasyon Yazılımı Güvenli Geçiş Sistemleri (Uzak Mesafe Takip için Aktif RF Sistemleri ve Plaka tanıma Sistemi Entegrasyonu) Kapı Bariyer sistemleri Araç Plaka Tanımlama Sistemleri Mobil Veri Toplama Ve işleme Terminalleri (Araç Terminalleri ve El Terminalleri) Veri Güvenliği ve Sisteme uygun Kablolu, Kablosuz Ağ sistemleri ve bileşenleri Güvenliği Sağlanmış Sistem Odası ve Server Sistemleri.

Ux Design
Ui Design
For All Platform
Android
Ios

LIKOT

Güvenli Geçiş Sistemi

Likont GGS, Güvenlik ve Otokontrol sağlamak amacı ile geliştirilmiştir.

Liman Giriş Çıkışı ve liman içerisindeki tüm operasyonların elektronik ortamda takip, kayıt ve tahakkukunun yapılmasını sağlamaktadır.

Sisteme Bilgi Girişi

TIR, Kamyon, Dorse ve Şoförleri ile Nakliyeci şirket bilgileri Sisteme kayıt edilebiliyor. Liman Sistemin Müşterilere açılması durumunda müşteri de aracıyla ilgili bilgileri girebiliyor.

Tag Tanımlama

Nakliye Firmaları veya Acentalar, limana yük getirip götüren tüm kamyon, TIR ve dorseleri için, Liman işletmesi Müdürlüğünden, sisteme tanıtılmış, BiRF tagleri almalı ve kamyon, çekici ve dorselerin sağ ön tarafına monte etmelidirler.

Tagler takıldıkları kamyon, TIR ve dorse plakaları ile ilişkilendirilecek ve sadece ilişkili oldukları kamyon TIR ve dorselerde kullanılabileceklerdir.

Sürücü Tagleri de yine ilgili sürücünün T.C. Kimlik numarası ve fotografı ile ilişkilendirilecek ve o kişi tarafından kullanılacaktır.

Liman Yönetimi sistemi müşterilerine açarsa, Konteyner Tagleri Ve Bilgileri, Müşteri/firma tarafından oluşturulabilmektedir.

Yüke takılacak tag numarası ve Yükü/aracı taşıyacak Nakliyeci firma ismi de yazılabilmektedir.

     GERİ DÖN