Scroll

XTakip Süt Takip Sistemi

XTakip Süt Takip Sistemi

Tüm kayıtların defter ortamına alınıp daha sonra sisteme aktarılması için personel üzerinde yoğun stres yüzünden hatalar giderilememekteydi. Günümüz teknolojisinin tüm imkanları en üst seviye de kullanılarak geliştirilen sistem de iş ve iş yükü en aza indirilerek hatalı işlem ortadan kaldırılıyor.Hatanın olmadığı bir yapıda üreticinin de ülkenin de kazancı korunmuş oluyor.

Ux Design
Ui Design
For All Platform
Android
Ios

Özellikleri Nelerdir?

TOPLAMA ve KAYIT

Giriş

Gelen süt elekli kazana boşaltılır ardından üretici elektronik kartını kiosk ta bulunan temassız algılayıcıya okutur.

Ölçme

Ana kazana çekilen süt 0.003 hassasiyet ile özel üretim vanalardan geçer. Bu kayıt sisteme alınır. Ana Tank 1 mm den düşük hassasiyete sahip ultrasonic sensörler tankın doluluk oranını ve sıcaklık bilgisini 10 saniyelik periyotlarla merkeze aktarır.

Taşıma

Kamyon şoförü kartını okutur.alımda kullanılan vana çift yönlü olduğu için bir ucunu kamyona dolum sağlanır ancak dolum başlamadan şoförün kartını okutması gerekli.Kamyon kazanının soğutucuları çalışıyorsa yükleme işlemi gerçekleşir.

İşleme

Yola çıkan kamyonlar işleme merkezinde takip edilir konumu,ısı durumları ve merkeze ulaşacak tahmini süresi ile. Buna göre işleme birimi programını gerçek veriler üzerinden planlayabilmektedir.

     GERİ DÖN